Mancini, Florya'da dedektif gibi

İtalyan direktör Mancini, her gün Tugay Kerimoğlu ve Taffarel’le ikili toplantılar yaparak oyuncular hakkında özel bilgiler alıyor.

05 Ekim 2013 Cumartesi 14:07
Mancini, Florya'da dedektif gibi






Yönetimden ‘otel istemeyen ve Florya’da kalan’ Roberto Mancini, her gün Tugay Kerimoğlu ve Taffarel’le ikili toplantılar yaparak oyuncular hakkında özel bilgiler alıyor. Sadece istatistiklere değil, sosyal yaşamlarına da bakıyor.
Fatih Terim’in yerini doldurmak için büyük çaba harcayan Mancini daha ilk haftasında yönetimin takdirini kazandı. Yönetim, futbolcu ve Florya’daki diğer görevlilerle çok iyi bir iletişim kuran Mancini’nin başarı için gösterdiği özveri de takdir topladı.

GECE MESAİSİ YAPIYOR

Yönetimin ısrarla, “Sizi bir otele yerleştirelim” teklifini geri çeviren Mancini, “Ben tesislerde kalıp, hem buradaki atmosferi daha yakından tanımak hem de oyuncularla her an birlikte zaman geçirmek istiyorum” cevabını verdi. Mancini’nin gece geç saatlere kadar çalıştığı ve gündüz elde ettiği verileri, değerlendirdiği öğrenildi.

BİLGİLERİNİ TOPLADI

Mancini, idmanlardan ve çalışmalarından arta kalan zamanında da sürekli Taffarel ve Tugay Kerimoğlu ile toplantı yapıyor. İtalyan hocanın bu üçlü zirvelerde hem oyuncular hakkında bilgi aldığı hem de onların sadece saha içinde değil, özel yaşamıyla ilgili detayları da sorduğu belirtildi. Boş zamanlarında bol bol G.Saray’ın maç kasetlerini izleyen Roberto Mancini’nin, idmanlarda da oyuncularla ilgili her fırsatta bilgi edinmeye çalışması dikkat çekiyor.

TERCÜMANLIK DA YAPIYOR

Mancini, çalışmalar sırasında takımın genel alışkanlıklarına hakim olmak için sürekli Tugay Kerimoğlu’na, “Bu kim, bu ne, bu nasıl?” gibi sorular sorduğu da soruyor. Mancini’nin, Tugay Kerimoğlu ve Taffarel’den futbolcuların iletişim bilgilerini de aldığı belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.