Manisaspor'da Taşkın patladı

MANİSASPOR teknik direktörü Taner Taşkın, pazar günü iç sahada Elazığspor'la oynayacakları kritik maç için değerlendirmelerde bulundu. Zorluk derecesi çok yüksek bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini söyleyen Taşkın taraftarlara...

06 Mart 2015 Cuma 14:17
Manisaspor'da Taşkın patladı






MANİSASPOR teknik direktörü Taner Taşkın, pazar günü iç sahada Elazığspor'la oynayacakları kritik maç için değerlendirmelerde bulundu.
Zorluk derecesi çok yüksek bir 90 dakikanın kendilerini beklediğini söyleyen Taşkın taraftarlara destek çağrısı yaparken, "İyi günde herkes yanınızda olur. Bize kötü gün dostu lazım" dedi. 500 bin nüfuslu Manisa'da maçlarını ortalama 500 kişinin izlediğini hatırlatan Taşkın, "Gelenlere teşekkür ediyoruz ama böylesine zor bir günde bu sayının artmasını, Manisa halkının takımına sahip çıkmasını diliyoruz. Söz konusu Manisaspor ise, gerisi teferruattır" diye konuştu. Konuşmasında medyanın tutumundan da yakınan Taşkın sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bir gazetede, Denizlili gazetecilerin Denizlispor'un antrenmanını ziyaret edip futbolculara baklava ikram ettiğini okudum. Bizde ise 2 aydır maaş alamayan oyunculara ödenen 7000  TL primin eleştirisi yapılıyor. Bu rakam, PTT 1'inci Lig ölçüsünde yüksek olmadığı gibi, söylenmez ama biz personele de katkıda bulunuyoruz. Manisaspor sezonu kazasız atlatırsa, seneye 4-5 takviye ile zirveye oynar. Biz mücadelemizi son düdüğe kadar sürdüreceğiz. Aynı kararlılığı Manisa halkından ve taraftarımızdan da bekliyoruz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.