Maria Sharapova Türkiye'ye geliyor

Rus tenisçi Maria Sharapova ile Çağla Büyükakçay, kasım ayında gösteri maçı yapacak.

09 Ağustos 2017 Çarşamba 14:15
Maria Sharapova Türkiye'ye geliyor






İSTANBUL (AA) - TEB BNP Paribas Tennis Stars Series kapsamında kadın tenisinin dünyadaki en önemli isimlerinden biri olan Rus raket Maria Sharapova, Türkiye'ye gelecek.
Türkiye Tenis Federasyonu (TTF) ve Türk Ekonomi Bankası (TEB) iş birliğiyle kasım ayında gerçekleştirilecek organizasyonun basın toplantısı Four Seasons the Bosphorus Hotel'de, TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici, TTF Başkanı Cengiz Durmuş ve milli tenisçi Çağla Büyükakçay'ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Basın toplantısında, bu yıl TEB BNP Paribas Tennis Stars Series'e katılacak ismin Rus raket Maria Sharapova olacağı açıklanırken, organizasyonun gerçekleşeceği şehrin ise daha sonra duyurulacağı bildirildi.
Sharapova'nın kısa bir videosunun gösterildiği basın toplantısında, Rus raket, "Merhaba Türkiye, ben Maria Sharapova. Sizlere bu yıl kasım ayında düzenlenecek TEB BNP Paribas Tennis Stars Series'te yer alacağımı söylemekten mutluluk duyuyorum. Kasım'da görüşmek üzere." ifadelerini kullandı.
Muhabir: Hilmi Sever

Son Güncelleme: 10.08.2017 09:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.