Maxx Royal Belek'te Colin Montgomerıe'den Barbekü Şov

Montgomerie Maxx Royal'de düzenlenen davete,Turkish Airlines Open 2014 turnuvasına katılan golfçüler, yerli ve yabancı basın mensuplarının yanı sıra, Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy ve Türkiye Golf Fedarasyonu Başkanı...

16 Kasım 2014 Pazar 12:08
Maxx Royal Belek'te Colin Montgomerıe'den Barbekü Şov






Maxx Royal Belek'te Colin Montgomerıe'den Barbekü Şov

 

BELEK-

Montgomerie Maxx Royal'de düzenlenen davete,Turkish Airlines Open 2014 turnuvasına katılan golfçüler, yerli ve yabancı basın mensuplarının yanı sıra, Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy ve Türkiye Golf Fedarasyonu Başkanı Ahmet Ağaoğlu geceye katılan isimler arasındaydı.

COLİN MONTGOMERİE'YE ÖZEL HEDİYE

600. turnuvasıyla büyük başarılar yakalayan ünlü golfçü Colin Montgomerie'ye özel pasta yapıldı. Maxx Royal sahasının tasarımcısı olan Montgomerie, Paris'ten özel olarak dizayn ettirilen kristal golfçü heykeli hediye edildi.

MONTGOMERIE ÖLÜMSÜZLEŞTİ


Avrupa Turu'ndaki 600. turnuvasına çıkacak Colin Montgomerie'nin Belek'te heykeli dikildi.

FİNAL ATIŞLARI BAŞLADI

Bu arada PGA European Tour'un final serisi ayaklarından, Türk Hava Yolları ana sponsorluğundaki "Turkish Airlines Open 2014", devam ediyor.

Belek beldesindeki The Montgomerie Maxx Royal Otel'in sahalarında yapılan turnuvanın dördüncü ve son gününde golfçüler, atışlarına başladı.

Turnuvada geçen yılın şampiyonu Victor Dubbuisson ile Lee Westwood, Sergio Garcia gibi dünyanın en iyi oyuncularının aralarında bulunduğu 75 yabancı

ve 3 Türk golfçü mücadele ediyor. Turnuva, bugün yapılacak ödül töreni ile sona erecek.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.