M.Başakşehir 90+2'de yıkıldı I M.Başakşehir 3-RB Leipzig 4

Medipol Başakşehir evinde RB Leipzig'e uzatma dakikalarında yediği golle yenildi.

02 Aralık 2020 Çarşamba 22:23
M.Başakşehir 90+2'de yıkıldı I M.Başakşehir 3-RB Leipzig 4






M.Başakşehir 90+2'de yıkıldı I M.Başakşehir 3-RB Leipzig 4

   Medipol Başakşehir evinde RB Leipzig'e uzatma dakikalarında yediği golle yenildi. H Grubu’nda 3 puanla son sırada bulunan temsilcimiz umutlarını sürdürmek için çıktığı maçta müthiş bir mücadele ortaya koydu 3-1 geriye düşmesine rağmen geri döndü.

   Karşılaşmanın ilk yarısında Leipzig arka arkaya bulduğu gollerle 2-0 öne geçti. Ancak İrfan Can Kahveci harika bir gol atarak farkı 1’e indirdi ve soyunma odasına umutlu götürdü.İlk yarı 2-1 Başakşehir'in mağlubiyeti ile kapandı.

    İkinci yarıda ilk yarıdan daha derli toplu oynayan ve beraberlik için saldıran Başakşehir aradığı golü kalesinde gördü.

66’da Olmo ile öne geçen Leipzig durumu 3-1’e getirdi.Medipol Başakşehir’de İrfan Can ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da muhteşem 2 gol attı ve takımını maça yeniden ortak etti.

   Galibiyet için saldıran Başakşehir’in umutlarını 90+2’de eski Trabzonsporlu Sörloth yıktı. Ceza yayında topla buluşan Sörloth, Leipzig formasıyla ilk golünü Başakşehir’e attı.

   Bu sonucun ardından 3 puanda kalan Başakşehir üst tura çıkma şansını kaybetti. Leipzig ise puanını 9’a çıkardı.

Son Güncelleme: 03.12.2020 21:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.