Medicana Sivasspor'dan teröre tepki

Gökhan CEYLAN/ SİVAS, () - MEDİCANA Sivasspor teknik heyeti ve futbolcular, Hakkari ile Iğdır'daki bombalı terör saldırılarına tepki göstermek için antrenmana Türk Bayrağı ile çıktı.  Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında...

08 Eylül 2015 Salı 19:28
Medicana Sivasspor'dan teröre tepki






Gökhan CEYLAN/ SİVAS, () - MEDİCANA Sivasspor teknik heyeti ve futbolcular, Hakkari ile Iğdır'daki bombalı terör saldırılarına tepki göstermek için antrenmana Türk Bayrağı ile çıktı. 
Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla bu karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Kırmızı-beyazlı futbolcular son günlerde artan terör olaylarını lanetlemek için antrenman öncesi sahada ay-yıldızlı bayrak açtı. Daha sonra Teknik Direktör Sergen Yalçın nezaretinde antrenman gerçekleştirildi. Düz koşu ile idmana başlayan futbolcular ardından açma-germe hareketleri yaptı. Tüm futbolcuların katıldığı antrenman pas çalışması ile devam etti. Antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü. Kırmızı-beyazlı ekibin yarın akşam gerçekleştireceği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarına devam edeceği öğrenildi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.