Mehmet Ekici takımla çalışmalara başladı

 Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerinde  yaptığı antrenmanla devam etti.

07 Eylül 2017 Perşembe 11:32
Mehmet Ekici takımla çalışmalara başladı






Mehmet Ekici takımla çalışmalara başladı

   Fenerbahçe, Medipol Başakşehir ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarına, Can Bartu Tesislerinde  yaptığı antrenmanla devam etti. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir özel program uygulayan ve takımla birlikte çalışmalara katılamayan Mehmet Ekici, bugünkü antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.Mehmet Ekici antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışırken; Yigithan Güveli, takımdan ayrı özel program uyguladı. Robin van Persie’nin tedavisine devam edildi. Fenerbahçe'nin Milli takımlarda bulunan oyuncuları Nabil Dirar, Mauricio Isla ve Giuliano Victor De Paula antrenmanda yer almadı.  

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeMehmet Ekici
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.