Melo için İtalyan takımından sürpriz teklif

Felipe Melo fıtık ameliyatının ardından İtalyan liginden talip çıktı. Sürpriz transfer iddiasının içinde 'Takas' ihtimalleri de konuşuluyor

12 Nisan 2015 Pazar 11:28
Melo için İtalyan takımından sürpriz teklif






Melo için İtalyan takımından sürpriz teklif

Sezon sonunda Rafael Benitez'le yollarını ayırmaya hazırlanan Napoli'de, takımın başına Spalletti'nin geçmesi bekleniyor. Galatasaraylı Felipe Melo, İtalyan hocanın transfer listesinde yer alıyor.

Geçirdiği bel fıtığı ameliyatının ardından geri dönüş için fizik tedavi çalışmalarına devam eden Felipe Melo için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Napoli’yi mercek altına alan İtalyan medyası, sezon sonunda Rafael Benitez’le yolların ayrılacağını yazdı. İspanyol teknik adamın da bu durumdan haberdar olduğu ve duyduğu rahatsızlık nedeniyle istifaya hazırlandığı belirtildi. Benitez’in yerine düşünülen antrenör ise Luciano Spalletti. İtalyan teknik adamla, Napoli Başkanı Di Laurentis arasındaki görüşmeler başladı bile. Hatta son görüşmede, Spalletti’nin başkana bir transfer listesi sunduğu öğrenildi. Bu listenin tepesinde yazan iki isimden biri de Felipe Melo. Spalletti’nin istediği diğer oyuncunun Hulk olduğu belirtiliyor.

GÖKHAN İNLER-MELO TAKASI MI?

Melo’ya talip çıkması, Galatasaray cephesinin hiç de hoşuna gidecek gibi görünmüyor. Çünkü Brezilyalı futbolcu, yeni sezon planlarında çok önemli bir yer tutuyor. Taraftarın şu sıralarda Fernando Muslera ve Wesley Sneijder’le birlikte en sevdiği futbolcu olan Melo’nun, olası bir transfer teklifinde nasıl bir tavır sergileyeceği ise merak konusu.
Haberde ayrıca, Galatasaray’ın istediği Gökhan İnler’le Melo’nun takas edilme ihtimalinin bulunduğu, ancak Napoli cephesinin bu değişime sıcak bakmayacağı belirtildi.
Son Güncelleme: 12.04.2015 11:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.