Menemen Belediyesor Umut'u bitirdi

SPOR Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Menemen Belediyespor, eski kalecisi Umut Kaya'yı yuvaya döndürdü. Sarı lacivertliler, yaklaşık 2 aydır peşinde olduğu Manisasporlu kaleciyle 2 yıllık sözleşme imzaladı. Menemen Belyediyespor'un 3'üncü...

19 Haziran 2015 Cuma 12:10
Menemen Belediyesor Umut'u bitirdi






SPOR Toto 2'nci Ligi ekiplerinden Menemen Belediyespor, eski kalecisi Umut Kaya'yı yuvaya döndürdü.
Sarı lacivertliler, yaklaşık 2 aydır peşinde olduğu Manisasporlu kaleciyle 2 yıllık sözleşme imzaladı. Menemen Belyediyespor'un 3'üncü Lig play off'unda şampiyon olduğu 2013-14 sezonunda kaleyi koruyan 25 yaşındaki file bekçisi, yeniden sarı lacivertli formayı giyeceği için mutlu olduğunu söyledi.
Menemen Belediyespor'un kendisi için çok değerli olduğunu anlatan Umut, "Manisaspor ile 1 yıllık kontratım bulunmasına rağmen, kariyerime Menemen'de devam etmek istedim. Transfer süreci zor geçti. Ancak sonunda istediğim oldu. Taraftarımızın desteği ile yeni sezonda 1. Lig'e çıkacağız" dedi. Kaleciliğe Alibeyköyspor'da başlayan Umut, Beşiktaş, Denizlispor ve Kayserispor'da da görev yaptı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.