Mersin İdmanyurdu seri peşinde

SPOR Toto Süper Lig'de evinde Kasımpaşa'yı 6-2, geçtiğimiz hafta ise Çaykur Rizespor'u 4-0'lık farklı geçen Mersin İdmanyurdu, pazar günü saat 13:30'da sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçından mutlak galibiyet bekliyor. Hafta...

21 Şubat 2015 Cumartesi 12:08
Mersin İdmanyurdu seri peşinde






SPOR Toto Süper Lig'de evinde Kasımpaşa'yı 6-2, geçtiğimiz hafta ise Çaykur Rizespor'u 4-0'lık farklı geçen Mersin İdmanyurdu, pazar günü saat 13:30'da sahasında oynayacağı Kardemir Karabükspor maçından mutlak galibiyet bekliyor.
Hafta içinde yapılan çalışmalarda son derece istekli ve neşeli görülen kırmızı lacivertiler, Kardemir Karabükspor maçını kayıpsız geçmenin planlarını yapıyor. Takımının son iki haftada elde ettiği farklı galibiyetlerin son derece önemli olduğuna işaret eden teknik direktör Rıza Çalımbay, "Kardemir Karabükspor maçı son derece önemli. Rakibimiz yabana atılacak bir takım değil, son derece zor bir maç oynayacağız. Her 2 takım da ideal kadrosuyla çıkıp puan için oynayacak. Bizim bu maçta, son oynadığımız 2 maçın performansının üstüne çıkmamız gerekiyor ki; galip gelelim. Takım olarak hazırız ve bu maçtan yüzde 100 galip gelmemiz gerekiyor. Buradaki en önemli destekcimiz taraftarımız. Bunu her zaman söylüyoruz. Onlardan isteğimiz takımlarına 90 dakika boyunca destek vermeleredir" diye konuştu.
TARAFTARA ÇAĞRI
Mersin İdmanyundu Başkanı Ali Kahramanlı ise takımlarının yakaladığı form grafiğinin üst sevide olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:
"Takımımızla ne kadar gurur duysak azdır. Geride bıraktığımız son iki haftada ortaya koydukları mücadele azmi ve başarılı futbollarıyla bizi gururlandırdılar. Pazar günü oynayacağımız Kardemir Karabük maçından da galibiyetle ayrılarak, yolumuza emin adımlarla devam edeceğimize inanmaktayız. Tüm taraftarlarımızı bu önemli maçta takımlarına destek vermeye çağırıyorum. Her zaman olduğu gibi bu maçta da takımlarına 90 dakika boyunca verecekleri destekle görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerine inanmaktayım."
Mersin İdmanyurdu'nun zorlu Kardemir Karabükspor maçında, Mehmet Taş kart cezalısı olduğu için takımdaki yerini alamayacak. Sakat olan Oktay Delibalta ve Serkan Balcı'nın ise durumlarının maç günü belli olacağı ifade edildi.

FOTOĞRAF

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.