Milli karting sporcusu Berkay Besler Fair Play'e aday gösterildi

İSTANBUL, () - TÜRKİYE'de son 2 yıldır geçilmeyen, son 3 yıldır da şampiyonluğa ambargo koyan milli karting sporcusu Berkay Besler, Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen 2014 Fair Play ödülleri için aday gösterildi. Genç yaşında...

04 Mart 2015 Çarşamba 22:39
Milli karting sporcusu Berkay Besler Fair Play'e aday gösterildi






İSTANBUL, () - TÜRKİYE'de son 2 yıldır geçilmeyen, son 3 yıldır da şampiyonluğa ambargo koyan milli karting sporcusu Berkay Besler, Milli Olimpiyat Komitesi tarafından düzenlenen 2014 Fair Play ödülleri için aday gösterildi.

Genç yaşında elde ettiği sportif başarılar üzerine TOSFED tarafından 2014 Fair Play ödüllerine aday gösterilen Berkay Besler, henüz 16 yaşında olmasına rağmen kariyerinde Dünya 3'üncülüğü, Champion Kart Uluslararası finalini üst üste kazanan ilk sporcu olma unvanlarına sahip. Fair-Play adaylığının kendisini çok mutlu ettiğini ifade eden Besler, "Öncelikle beni bu ödüle layık görenlere çok teşekkür ederim. Bu ödülü almak çok güzel olur, ancak ben kazanamasam da üzülmem. Böyle anlamlı bir ödüle aday gösterilmem bile çok gurur verici. Bu olay, doğru yolda olduğumun bir kanıtı" şeklinde konuştu.

Fair Play ödülleri, Mayıs ayında Olimpiyatevi'nde düzenlenecek törenle sahiplerini bulacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.