Milliler Çekya'yı da devirdi.

 A Milli Takımımız, Mart 2023'te başlayacak 2024 Avrupa Şampiyonası grup elemelerine hazırlık kapsamındaki ikinci hazırlık maçını Çekya ile yaptı.

19 Kasım 2022 Cumartesi 21:51
Milliler Çekya'yı da devirdi.






Milliler Çekya'yı da devirdi.

   Türkiye A Milli Futbol Takımı, Mart 2023'te başlayacak 2024 Avrupa Şampiyonası grup elemelerine hazırlık kapsamındaki ikinci hazırlık maçını Çekya ile yaptı.Diyarbakır’daki özel maçta İskoçya’yı yenen A Milli Futbol Takımı bu kez Gaziantep’te Çekya’yı 2-1 yendi.Karşılaşmanın 5. dakikasında Jübile maçına çıkan Cüneyt Çakır kariyerindeki son düdüğünü çaldı ve aktif hakemlik kariyerine son verdi.Karşılaşmanın 31. dakikasında Türkiye A Milli Futbol Takımı Enes Ünal ile 1-0 öne geçti.Karşılaşmanın ilk yarısı A Milli Futbol Takımı'nın  1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci Yarı;

    Karşılaşmanın ikinci yarısında 46. dakikada Çekya'da Tomas Pekhar ve Jiri Pavlenka oyundan çıktılar.Yerine Mojmir Chytil ve Tomas Koubek oyuna girdiler.56. dakikada Çekya, Vaclav Cerny ile skoru 1-1 yaptı.60. dakikada A Milli Futbol Takımı'nda Çağlar Söyüncü ve Ozan Kabak oyundan çıktılar.Yerine Cenk Özkaçar ve Tayyip Talha Sanuç oyuna girdiler.68. dakikada A Milli Futbol Takımı'nda Enes Ünal ve Doğukan Sinik oyundan çıktılar.Yerine Cenk Tosun ve Arda Güler oyuna girdiler.

   70. dakikada A Milli Futbol Takımı, Hakan Çalhanoğlu ile 2-1 öne geçti.73. dakikada Çekya'da Vaclav Cerny ve Jaromir Zmrhal oyundan çıktılar.Yerine Petr Schwarz ve Jan Navratil oyuna girdiler.81. dakikada A Milli Futbol Takımı'nda Hakan Çalhanoğlu ve Cengiz Ünder oyundan çıktılar.Yerine Berkay Özcan ve İsmail Yüksek oyuna girdiler.Karşılaşmada başka gol olmadı ve A Milli Futbol Takımı, Çekya'yı 2-1 yendi.

Türkiye:Doğan Alemdar, Samet Akaydın, Çağlar Söyüncü, Eren Elmalı, Ozan Kabak, Onur Bulut, Salih Özcan, Hakan Çalhanoğlu, Doğukan Sinik, Enes Ünal, Cengiz Ünder 

Çekya:Jiri Pavlenka, David Zima, Jakub Brabec, Vladimir Coufal, Ales Mateju, Alex Kral, Antonin Barak, Jaromir Zmrhal, Tomas Soucek, Tomas Pekhart, Vaclav Cerny 

Son Güncelleme: 19.11.2022 22:18
Anahtar Kelimeler:
A Milli TakımÇekya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.