Muhammed Furkan Dursun Finalde

Yunanistan'ın başkenti Atina’da devam eden Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda Türkiye Yıldızlar Grekoromen Güreş Milli Takımında 85 kiloda ülkemizi temsil eden Muhammed Fukan Dursun bütün rakiplerini yenerek finale çıkmayı başardı.

06 Eylül 2017 Çarşamba 02:06
Muhammed Furkan Dursun Finalde






İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır ve Sadin Bakır'ın yetiştirdiği milli sporcularımızdan Muhammed Fukan Dursun Yıldızlar Dünya Güreş Şampiyonası'nda eleme turunda Litvanyalı rakibini 8-4 yenerken, 1/8 turunda da İranlı rakibinide yenerek adını çeyrek finale yazdırdı. Burada Belaruslu rakibi Mikita Heurasiou’yu da 3-1 skorla geçen Muhammed Furkan akşam seansında karşılaştığı Finlandiyalı rakibi Juho Matias Pahikainen’i yenerek finale yükseldi. Muhammed Furkan Dursun bugün finalde Rus rakibi Mukhammad Evloev ile altın madalya için karşılaşacak.

Son Güncelleme: 06.09.2017 09:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.