Muharrem Usta aday olmuyor

Trabzonspor Başkaı Muharrem Usta kongrede aday olmayacağını açıkladı.

05 Nisan 2018 Perşembe 10:35
Muharrem Usta aday olmuyor






Muharrem Usta aday olmuyor

   Trabzonspor Başkaı Muharrem Usta kongrede aday olmayacağını açıkladı.Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, TRT Spor'da yayınlanan Basın Tribünü'ne konuk oldu. Bordo Mavili ekibin başkanı Usta, gündeme dari konulara açıklık getirdi ve başkanlığa adaylığını koymayacağını açıkladı.

   Usta açıklamasında şöyle dedi."Çok zor bir dönemde Trabzonspor'un başına geldik.Geldiğimiz dönemde Trabzonspor'u rahatlatacak maddi kaynaklar sağladık. 50.yılda şampiyonluk hedefi koyarak yola çıkmıştım, hala arkasındayım. Ligin ilk 8 haftasındaki kötü performansla sezon başında ümitsizliğe kapılmıştık.Teknik direktörlük konusunda Fatih Terim ile görüştüm. Bu takımı biz kurduk, gelen teknik direktör de kurduğumuz takımı yönetsin istedik.Ersun Yanal ile yaşadıklarımızın aynısını ikinci yarının başında Rıza Çalımbay ile yaşadık. Maliyetli bir takım kurduğunuzda ilk sene şampiyon olamayabilirsiniz.Yönetim olarak Trabzonspor'un üzerine ekonomik bir yük bırakmak istemediğimiz için kongreye gidiyoruz. Bizim yönetim anlayışımızda ilk ilkemiz kulübe zarar vermemek olmuştur.

   Kulübe geldiğimizde bir kere bile önceki başkanların ne yaptığını kurcalamadım. Sorunları gerekirse kendi içimizde çözeriz ama Trabzonspor'a zarar vermeyiz.Yönetim kurulumuza çok teşekkür ediyorum hiç kimse taşın altına elini koymaktan çekinmedi. Seçimlerde Ahmet Ağaoğlu'na destek vereceğiz. Kesinlikle aday değilim.Kulüp için kavgayı körükleyen konuları değil de daha iyi ne yapılabilir onu konuşmalıyız. Nevzat Aydın ile ilgili asla sınırı aşan bir şey konuşmadım. Trabzonspor'un kötü gittiği dönemde beni hedef aldı, ben de transfer sürecini başlattım."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.