Nazilli Belediyespor-Altay maçından notlar

PROTOKOL TRİBİNÜ'DE OLAY TARTIŞMASI İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta play off mücadelesi veren Nazilli Belediyespor'la, kümede kalmak için çırpınan Altay arasındaki Ege derbisi öncesi stat dışında taraftarlar arasında yaşanan olaylar,...

08 Mart 2015 Pazar 15:18
Nazilli Belediyespor-Altay maçından notlar







PROTOKOL TRİBİNÜ'DE OLAY TARTIŞMASI
İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta play off mücadelesi veren Nazilli Belediyespor'la, kümede kalmak için çırpınan Altay arasındaki Ege derbisi öncesi stat dışında taraftarlar arasında yaşanan olaylar, protokol tribününe de yansıdı. Ev sahibi ekibin Başkanı Nurettin Özkat, Altay Başkanı Aslan Savaşan'ı, "Taraftarlarınıza sahip çıkın" sözleriyle uyardı. Savaşan'ın karşılık vermesiyle sinirler gerilirken, birbirlerinin üzerine yürüyen ikilinin fiziksel temasını diğer yöneticiler engelledi.
"İLK MÜDAHALEYİ BEN YAPTIM"
Altay Başkanı Aslan Savaşan, stat dışında yaşanan olaylarda yaralanan Nazilli Belediyesporlu taraftara doktor olarak ilk müdahaleyi kendisinin yaptığını belirterek, "Ben dışarıdayken, Nazilli Belediyespor Başkanı Nurittin Özkat yöneticilerimizi protokol tribününden kovmuş. Kendisine neden böyle davrandığını sorduğumda üzerime yürüdüler. Nazilli ile sorunumuz yok. Terbiye dışı bir davranışla karşılaştık. Futbol Federasyonu Gözlemcisi, protokol tribününde bizi koruyamayacaklarını, maçı taraftarlarımızla izlememizi istedi. Biz de taraftarımızın bulunduğu bölümü geçtik" dedi.
4 DEĞİŞİKLİK
İzmir ekibinde geçen hafta oynanan Kırklarelispor maçının ilk 11'inde 4 değişiklik vardı. Savunmada cezalı Serkan'ın yerine cezası biten Yüksel, ön liberoda Gökhan'ın yerine cezası biten Cumhur, sol kanatta Mikail'in yerine Bedri Can, forvette ise Aziz'in yerine Hüsamettin şans buldu. Tedavileri süren Bilal, kaleci Evren, Furkan forma giyemedi. Hafif sakatlığı bulunan Ahmet ise yedek soyundu. Ev sahibi ekipte ise Tufan Zahid Arslan şoku yaşandı. Tecrübeli golcünün disiplinsiz hareketleri nedeniyle kadro dışı bırakıldığı öğrenildi. Nazilli Belediyespor'da cezaları biten Bora ve Eren ilk 11'e döndü, cezalı Halil forma giyemedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.