Nicola Melli NBA'ya transfer oldu

 Nicola Melli Benerbahçe Beko'dan ayrıldı.

01 Temmuz 2019 Pazartesi 07:41
Nicola Melli NBA'ya transfer oldu






Nicola Melli NBA'ya transfer oldu

   Nicola Melli Benerbahçe Beko'dan ayrıldı.Fenerbahçe Beko’nun 28 yaşındaki İtalyan oyuncusu Nicolo Melli’nin NBA takımlarından New Orleans Pelicans ile anlaşmaya vardığı duyuruldu.ESPN kaynaklarına göre; 2017’den beri Fenerbahçe Beko forması giyen uzun forvet/pivot oyuncusu, Pelicans ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.Melli, geçen sezon Euroleague’de mücadele eden Fenerbahçe Beko’nun finallerdeki en skorer oyuncusu olmuştu.Nicolo Melli'nin kariyer rekoru ise 2018 EuroLeague finalinde Real Madrid‘e karşı bulduğu 28 sayı.

   Melli ayrıca bu sezon Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi play-off turundaki TOFAŞ serisinin ilk maçında attığı 27 sayı ile Türkiye’de en fazla sayı attığı karşılaşmayı oynamıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.