Obradovic: Barcelona bize zor bir maç çıkardı

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Obradovic, THY Avrupa Ligi'nde karşılaştıkları Barcelona Lassa maçının ardından, "Bugün her şeylerini ortaya koydular ve bize zor bir maç çıkardılar." dedi.

26 Ocak 2018 Cuma 23:59
Obradovic: Barcelona bize zor bir maç çıkardı






İSTANBUL (AA) - THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında konuk ettiği İspanyol temsilcisi Barcelona Lassa'yı 86-82 mağlup eden Fenerbahçe Doğuş'un başantrenörü Zeljko Obradovic, çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Fenerbahçe Doğuş'tan 14. galibiyet

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Obradovic, çok zor bir karşılaşma oynadıklarını belirterek "Barcelona Lassa'nın sıralamasına bakmamak lazım, çok iyi bir takım. Onlarla çok sert ve zor bir maç oynayacağımızı biliyordum. Bugün her şeylerini ortaya koydular ve bize zor bir maç çıkardılar. 2. çeyrekte kötü oynadık ve rakibe kolay atış şansları verdik. 3. çeyrekte her şeyi değiştirdik. Maçın sonuna 10 sayı avantajla girdik ama son anlarda 2 hücumdan boş dönünce, oyun geriye gelebiliyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum çok önemli bir galibiyet bizim için. İkinci yarıda maçı çevirmeyi başardık. Barcelona'yı da tebrik ediyorum çok iyi oynadılar." ifadelerini kullandı.

Sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür eden Sırp başantrenör, "Takım için 40 dakika boyunca desteğin ne kadar önemli olduğunu biliyorlar. Özel olarak bir şey daha var Nicolo Melli bugün iyi oyandı ve onun bugün doğum günü. Başkanımız Aziz Yıldırım'a ve yöneticilerimize de bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Barcelona Lassa cephesi

Barcelona Lassa Başantrenörü Sito Alonso, karşılaşmada iyi mücadele ettiklerini dile getirdi.

Son topa kadar mücadele ettiklerini vurgulayan Alonso, "İkinci çeyreğin şansımız vardı ama fazla sayı üretemedik. Daha sonra tekrar başa döndük ve Fenerbahçe Doğuş'a karşı savaşmaya başladık. Bütün takımlarla savaşmak için oynuyoruz." şeklinde görüş belirtti.

Muhabir: Sezer Yavuz

Son Güncelleme: 27.01.2018 07:39
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.