Obradovic: "Çok iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum"

 Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes karşısında alınan 100-74’lük galibiyeti değerlendirdi.

04 Şubat 2018 Pazar 16:00
Obradovic: "Çok iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum"






Obradovic: "Çok iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum"

   Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, Anadolu Efes karşısında alınan 100-74’lük galibiyeti değerlendirdi. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Başantrenör Zeljko Obradovic, “Bugün çok iyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Maça çok agresif bir şekilde başladık ve bu da maçın devamının göstergesi oldu: 27 -10 öndeydik. Takımımız, büyük özgüven ve istekle oynadı. İkinci yarının başında-üçüncü çeyrekte-sorun yaşadık ve 10-0’lık bir seri oldu ama daha sonra toparladık ve başta oynadığımız gibi oynamaya devam ettik. Genel olarak iyi bir maçtı ancak tek kötü olan, top kayıplarımızdı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Güzel bir maç çıkardılar, özellikle de çok fazla saygı duyduğumuz bir takıma karşı.” dedi.

   Fenerbahçe Doğuş Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic sözlerini şu şekilde noktaladı: “Her zaman ciddiyiz ve her maçtan sonra da söylenecek şeyler oluyor. Mutlaka daha iyi yapabileceğimiz şeyler var. Her zaman daha iyi savaşabiliyoruz, yanlış kararları neden aldığımızı tartışılabiliyor ve sezon boyunca hep konuştuğunuz şeyler oluyor. Ben Fenerbahçe’nin antrenörüyüm ve sadece kendi oyuncularımla ilgileniyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.