Obradovic "İyi konsantre olan ekip avantaj kazanacaktır”

 Fenerbahçe Doğuş Turkish Airlines EuroLeague 2017-2018 sezonu Play-off turu ilk maçında Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımını konuk ediyor.

18 Nisan 2018 Çarşamba 15:17
Obradovic "İyi konsantre olan ekip avantaj kazanacaktır”






Obradovic "İyi konsantre olan ekip avantaj kazanacaktır”

   Fenerbahçe Doğuş Turkish Airlines EuroLeague 2017-2018 sezonu Play-off turu ilk maçında Kirolbet Baskonia Vitoria Gasteiz takımını konuk ediyor. Bu akşam  20.15’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele öncesi Başantrenör Zeljko Obradovic ile oyunculardan Brad Wanamaker Fenerbahçe Resmi Sitesine açıklamalarda bulundu.

   Play-off turunda her takıma karşı oynamanın zorluğuna dikkat çeken Obradovic, Baskonia’nın iyi basketbol oynayan bir ekip olduğunu ve daha iyi konsantre olan tarafın avantaj kazanacağını belirtirken; Wanamaker ise güçlü ve agresif mücadele ederek ev sahibi avantajını korumaları gerektiğini söyledi.

   Zeljko Obradovic, “Bütün sezon mücadelemizi bu turu, yani EuroLeague’de Play-off maçlarını oynamak için verdik. Play-off’ta her takıma karşı oynamak zordur, bunu biliyoruz. Özellikle de sezon başında yaptıkları koç değişikliğinden sonra çok iyi basketbol oynayan bir takıma karşı oynamanın zorluğunun farkındayız. Onları çok iyi tanıyoruz ve elbette onlar da bizi biliyor. Çok enteresan maçlar olacaktır. Her zaman olduğu gibi daha fazla isteyen ve daha iyi konsantre olan ekip avantaj kazanacaktır” dedi.

   Brad Wanamaker ise, “Çok fiziksel ve sert bir maç olacak ama evimizde oynayacağız. Güçlü ve agresif bir şekilde mücadele etmeli ve ev sahibi avantajımızı korumalıyız. Taraftarlarımıza mesajım salona gelip bizi desteklemeleri ve bunu sezon başından bu yana olduğu gibi çok coşkulu bir şekilde yapmaları olacaktır. Bizi desteklemeye devam edin ve biz de elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız” ifadelerine değindi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.