PFDK Fatih Terim'e 5 maç ceza verdi

 Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu,(PFDK)  Karagümrük maçında hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e toplamda 5 maç ceza verdi. 

24 Aralık 2020 Perşembe 19:23
PFDK Fatih Terim'e 5 maç ceza verdi






PFDK Fatih Terim'e 5 maç ceza verdi

   Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu,(PFDK)  Karagümrük maçında hakem tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderilen Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e toplamda 5 maç ceza verdi. Terim, Süper Lig’deki Trabzonspor (D), Antalyaspor, Konyaspor (D) ve Gençlerbirliği maçlarında yedek kulübesinde olamayacak.

   Öte yandan aynı maçta kırmızı kart gören Marcao da 1 maçla cezalandırıldı. Göztepe maçında oynayamayan Brezilyalı stoper, Trabzonspor ile Cumartesi günü oynanacak maçta forma giyebilecek.

TFF’nin resmi sitesinden kararın detayları şöyle;

“GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM’in, 18.12.2020 tarihinde oynanan FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında, ihraç öncesi müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM’in, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM’in, tedbire uymama eylemi nedeniyle FDT’nin 50/1-c maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 16.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. sporcusu MARCOS DO NASCIMENTO TEIXEIRA’nın, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.”

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.