Rize’de zirve İBB'li güreşçilerin

Rize’de düzenlenen 14-15 yaş Uluslararası Mehmet Akif Pirim Grekoromen Güreş Turnuvası heyecanlı müsabakalara sahne oldu.

11 Kasım 2015 Çarşamba 00:24
Rize’de zirve İBB'li güreşçilerin






Rize’de düzenlenen 14-15 yaş Uluslararası Mehmet Akif Pirim Grekoromen Güreş Turnuvası heyecanlı müsabakalara sahne oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Başakşehir güreş altyapı antrenörlerinden Cemal Bakır, Fatih Bakır ve Sadin Bakır'ın çalıştırdığı güreşçiler şampiyon olmak için mindere çıkıp ter döktüler. 3 altın ve 2 bronz madalya kazanan sporcularımız kulüplerini başarıyla temsil ettiler.
Türkiye, İran, Azerbaycan, Türkistan, Gürcistan ve Ermenistan'dan yaklaşık 200 sporcunun katılımıyla Rize Yenişehir Spor Salonu'nda gerçekleştirilen 5. Uluslararası Mehmet Akif Prim Grekoromen Güreş Turnuvasında güreşçilerimiz kürsüye çıkmayı başardılar. Sporcularımızdan 59 kiloda ter döken Uğur Erdoğan, 66 kiloda mindere çıkan Ömer Sarç ve 85 kiloda mücadele eden Muhammed Furkan Dursun rakiplerini bir bir eleyerek birincilik kürsüsüne çıkıp altın madalya, 66 kiloda mücadele eden sporcumuz Yusuf Gümüş ile 73 kiloda mindere çıkan Burak Dursun Akkoç ise üçüncülük kürsüsüne çıkarak bronz madalya kazanmayı başardılar. 
Takım halinde ise 95 puanla Türkiye birinciliği, 51 puanla Gürcistan ikinciliği, 33 puanla İran üçüncülüğü elde etti.
Müsabakaların ardından düzenlenen törenle dereceye girenlere madalya ve ödülleri verildi.

Son Güncelleme: 11.11.2015 00:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.