Ronaldo karantiya alındı

Ünlü futbolcu Ronaldo karantinaya alındı.

12 Mart 2020 Perşembe 15:11
Ronaldo karantiya alındı






Ronaldo karantiya alındı

   Ünlü futbolcu Ronaldo karantinaya alındı.Juventus'un dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, takım arkadaşı Rugani'de corona virüsü çıkmasının ardından Portekiz'de karantinaya alındı.

İtalyan devi Juventus’un dünya yıldızı futbolcusu Cristiano Ronaldo, Portekiz’de karantina altına alındı. Sky Sports İtalia’nın haberine göre Juventus Kulübü’nün savunma oyuncusu Daniele Rugani’de corona virüsü çıkmasının ardından Ronaldo, birçok takım arkadaşı gibi, 14 gün karantinaya alındı.

Rugani’nin corona virüsü testinin pozitif çıkmasının ardından Juventus sağlık ekibinin hemen Ronaldo ile temasa geçtiği ve gerekli protokolü uygulaması yönünde tavsiyede bulunduğu öğrenildi. İki hafta karantinada kalacak olan Ronaldo’nun, bu süre içinde Torino’ya dönemeyeceği ifade edildi.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
Ronaldo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.