Ronaldo'nun Antrenmanlara Rolls Royce İle Gelmesi İspanya'da Tartışma Başlattı

 Mehmet ÇİFTÇİ - MADRİD Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun antrenmanlara Rolls Royce marka arabayla gelmesi eleştirilere yol açtı. Dünyanın bir numaralı futbolcusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'nun,...

25 Kasım 2014 Salı 14:26
Ronaldo'nun Antrenmanlara Rolls Royce İle Gelmesi İspanya'da Tartışma Başlattı






 Mehmet ÇİFTÇİ - MADRİD

Real Madrid'in Portekizli yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun antrenmanlara Rolls Royce marka arabayla gelmesi eleştirilere yol açtı.

Dünyanın bir numaralı futbolcusu olarak gösterilen Cristiano Ronaldo'nun, Real Madrid'in Valdebebas tesislerine son aldığı lüks otomobili Rolls Royce ile gelmesi ülkede tartışma başlattı. Ronaldo bu davranışını tekrarlayınca Rolls Royce'un antrenman aracı değil, davet aracı olduğunu savunan bir kısım gazeteci ünlü futbolcuyu gösteriş yapmakla suçladı. Real Madrid'e yakın gazete ve yazarlar ise Cristiano'nun bir kral olduğunu ve bu aracın krallara yakıştığını savundu. Portekizli yıldız ise hakkında yapılan bu eleştirilere gülerek yeni aldığı Rolls Royce ile antrenmanlara gelmeye devam edeceğini söyledi.

Lüks araba düşkünü olduğu bilinen Cristiano Ronaldo'nun, bu araçları için 3 milyon Euro'luk özel bir garaj inşa ettirdiği daha önce basına yansımıştı. Cristiano Ronaldo lüks otomobillerinin sigortası için ise sadece kasko şirketine yılda 100 bin Euro para ödüyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.