Ruslar'dan Fenerbahçe'ye özel uçak yasağı

Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde tur için sahaya çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, tur için Moskova'da Lokomotiv ile karşılaşacak. Diğer temsilcimiz Galatasaray'ın kritik Lazio maçını ise Rus hakem yönetecek.

23 Şubat 2016 Salı 16:40
Ruslar'dan Fenerbahçe'ye özel uçak yasağı






Ruslar'dan Fenerbahçe'ye özel uçak yasağı

Fenerbahçe ve Galatasaray UEFA Avrupa Ligi'nde tur için sahaya çıkıyor. UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcilerimizden Fenerbahçe, tur için Moskova'da Lokomotiv ile karşılaşacak. Diğer temsilcimiz Galatasaray'ın kritik Lazio maçını ise Rus hakem yönetecek.

LOKOMOTIV MOSKOVA - FENERBAHÇE

Sarı-lacivertli temsilcimiz Kadıköy'de 2-0 yendiği Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ile deplasmanda rövanş maçına çıkacak. Fanatik'te yer alana habere göre Fenerbahçe, Rus temsilcisiyle oynanacak kritik mücadele için özel bir program belirledi.

Bugünkü idmanın ardından Samandıra Tesisleri'nde kampa girecek olan Sarı-lacivertliler böylece yarın sabah 8:30'da Rusya'nın başkenti Moskova'ya hareket edecek. Böylece Fenerbahçeli futbolcular 2 gün sürecek bir kamp programı izlemiş olacak.

AZİZ YILDIRIM RUSYA'YA GİDİYOR

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da Samandıra'da futbolcularda bir araya gelip motivasyon konuşması yaptıktan sonra mücadele için Rusya'ya gidecek.

Sarı-lacivertli temsilcimizde cezalı olan Diego Ribas ile sakatlıkları süren Lazar Markovic, Abdoulaye Ba ve Raul Meireles, Moskova'ya götürülmeyecek.

RUSLAR ÖZEL UÇAĞA İZİN VERMEDİ

Rusya, Fenerbahçe'nin özel uçakla seyahat etmesine izin vermedi. Fenerbahçe kafilesi bu nedenle maçın oynanacağı Moskova'ya THY'nin tarifeli seferiyle gidecek ve maçtan bir gün sonra aynı şekilde geri dönecek.

LOKOMOTIV - FENERBAHÇE MAÇI SLOVAK HAKEM IVAN KRUZLIAK'IN

UEFA Avrupa Ligi'nde son 16'ya kalmak için 2-0'lık avantajla Rusya'ya gidecek olan Fenerbahçe'nin Lokomotiv Moskova ile oynayacağı karşılaşmada Slovak hakem Ivan Kruzliak düdük çalacak. Kruzliak'ın yardımcılıklarını Martin Balko ve Tomas Somolani yapacak. İlave yardımcılar Peter Kralovic ile Mario Vlk olurken, Tomas Mokos mücadelede dördüncü hakem olarak görev yapacak.

FENERBAHÇE NASIL TUR ATLAR?

Kadıköy'deki ilk maçı Josef de Souza'nın golleriyle 2-0 kazanan Fenerbahçe, her türlü galibiyet, beraberlik ve tek farklı mağlubiyetleri halinde turu geçen taraf olacak. Sarı-lacivertliler gol atması halinde iki farklı mağlubiyetlerinde de (3-1, 4-2...) bir üst tura adını yazdıracak. Lokomotiv Moskova'nın 2-0'lık galibiyeti maçı uzatamaya götürecek tek skor.

MÜCADELE TSİ SAAT 18:00'DE

25 Şubat Perşembe günü oynanacak Lokomotiv Moskova - Fenerbahçe mücadelesi Türkiye Saati İle 18:00'da başlayacak ve Tivibuspor'dan naklen yayınlanacak.

GALATASARAY'A LAZIO KARŞISINDA RUS HAKEM

Fenerbahçe'nin Rus temsilcisi Lokomotiv Moskova ile karşılaşacağı son 32 turunda diğer temsilcimiz Galatasaray da İtalyan ekibi Lazio ile tur mücadelesine girecek. TT Arena'da 1-1 sona eren maçın rövanşına UEFA Rus hakem Vladislav Bezborodov'u atadı.

Bezborodov'un yardımcılıklarını Nikolai Golubev ve Maksim Gavrilin, ilave yardımcılık görevlerini ise Aleksei Eskov ve Igor Fedotov yapacak. Maçın dördüncü hakemi Valeri Danchenko.

GALATASARAY'DA MARTIN LINNES YOK

Sarı-kırmızılı takıma ara transfer döneminde katılan Norveçli Martin Linnes, UEFA Avrupa Ligi'nde bu sezon Molde forması giydiği için UEFA'ya bildirilen kadroya eklenemedi.

ROMA OLİMPİYAT STADI'NDA TSİ SAAT 20:00'DE

Kritik mücadele Lazio'nun ev sahipliğinde Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve Türkiye Saati ile 20:00'de başlayacak. Futbolseverler mücadeleyi TRT 1'den takip edebilecek.

GALATASARAY NASIL TUR ATLAR?

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam edebilmesi için Lazio önünde mutlaka gol bulması gerekiyor.

Sarı-kırmızılı temsilcimiz mücadeleyi kazanması halinde tur atlayan taraf olacak. 2-2 ve daha gollü beraberliklerde de Galatasaray tur sevinci yaşayacak. Mücadelenin uzatmaya gideceği tek skor 1-1'lik beraberlik.
Son Güncelleme: 23.02.2016 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.