Rüştü Reçber'in Eşinden Galatasaray Açıklaması

Işıl Reçber Instagram hesabından gelen olumsuz eleştirilere yanıt verdi ve eşini savundu.

25 Mayıs 2015 Pazartesi 18:30
Rüştü Reçber'in Eşinden Galatasaray Açıklaması






 

 Rüştü Reçber'in Eşinden Galatasaray Açıklaması 

 

   Işıl Reçber Instagram hesabından gelen olumsuz eleştirilere yanıt verdi ve eşini savundu. Rüştü'nün de, oğlu Mehmet'in de Fenerbahçeli olduğunu belirten Işıl Reçber, oğlu Mehmet'in Galatasaray altyapısında oynadığı için Galatasaray'ın golünde sevindiğini belirtti. 

     İşte Işıl Reçber'in gelen eleştirilere Instagram hesabından verdiği yanıtlar şu şekilde..

"Oğlum Memo da Fenerbahçeli, 5 yaşında Galatasaray altyapısına başladı, orada oynuyor. Dünkü maçta Galatasaray'a sevinmesi kadar normal bir şey olamaz. Sanki Galatasaray Yunan takımı. Rüştü'yü bilen bilir bilmeyen de kendisi bilir. Teşekkürler, sevgiler"

"Rüştü 13 yıl Fenerbahçe'de oynadı ve onun takımını herkes bilir. Para kazandı mı evet, emeğinin karşılığını aldı. Hala da Fenerbahçelidir, bilen bilir bilmeyen kendisi bilir. Sevgiler"

Son Güncelleme: 25.05.2015 18:33
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayRüştü Reçber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.