Şampiyonlar Ligi'nde rakipler bugün belli oluyor

Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi bugün belli oluyor.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 08:00
Şampiyonlar Ligi'nde rakipler bugün belli oluyor






Şampiyonlar Ligi'nde rakipler bugün belli oluyor

   Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi bugün belli oluyor. İsviçre'nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 13.00'te başlayacak. Fenerbahçe, Rusya'nın Spartak Moskova, Belçika'nın Standard Liege ve Çekya'nın Slavia Prag takımları ile seri başı olmayan ekipler arasında yer alıyor.

   Sarı lacivertli ekibin rakibi, 3. ön eleme turunda seri başı takımlardan Portekiz Ligi ikincisi Benfica ya da Ukrayna Ligi ikincisi Dynamo Kiev'in yanı sıra 2. ön eleme turundaki İsviçre'nin Basel ile Yunanistan'ın PAOK veya Hollanda'nın Ajax ile Avusturya'nın Sturm Graz ekipleri arasındaki eşleşmelerin galiplerinden biri olacak.

   Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda ilk maçlar 7-8 Ağustos, rövanş karşılaşmaları ise 14 Ağustos'ta oynanacak. Bu turda kazanan takımlar play off turuna yükselirken, elenen ekipler ise yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.