Serkan Acar kabri başında anıldı

Uzun yıllar çeşitli kademelerde Fenerbahçe'ye hizmet eden, ismi Fenerbahçe ile özdeşlemiş, eski milli futbolculardan  ve sarılacivertli kulubün eski Genel Müdürü Serkan Acar, ölümünün 5. yılında anıldı.

18 Nisan 2018 Çarşamba 15:09
Serkan Acar kabri başında anıldı






Serkan Acar kabri başında anıldı

   Uzun yıllar çeşitli kademelerde Fenerbahçe'ye hizmet eden, ismi Fenerbahçe ile özdeşlemiş, eski milli futbolculardan  ve sarılacivertli kulubün eski Genel Müdürü Serkan Acar, ölümünün 5. yılında anıldı. 18 Nisan 2013 tarihinde aramızdan ayrılan Serkan Acar'ın Karacaahmet Mezarlığı'nda kabri başında düzenlenen törene merhumun ailesi ve yakınlarıyla Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük,, eski futbolcular, kulüp çalışanları ve sevenleri katıldı. Fenerbahçe Kulubü Sosyal Etkinlik, Tanıtım ve Genişleme Komitesi tarafından 'Vefalı Taraftar' projesi kapsamında düzenlenen törende merhum Serkan Acar'ın özgeçmişi okundu. Tören dualarla son buldu.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeSerkan Acar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.