Sertaç Musaoğlu, Futbol için Marka Projesi Mardin'de hayat bulacak

Mardin'in tüm ilçelerini kapsayacak projede kazanan Mardinli gençler olacak.

22 Mart 2015 Pazar 21:52
Sertaç Musaoğlu, Futbol için Marka Projesi Mardin'de hayat bulacak






Sertaç Musaoğlu, Futbol için Marka Projesi Mardin'de hayat bulacak

Türk futbolunda Süper Lig Takımları'nün büyük önem verdiği alt yapı uygulaması Güneydoğu Anadolu'da Mardin'de hayata geçirilmek için gün sayıyor. Mardin'in tüm ilçelerini kapsayacak projede kazanan Mardinli gençler olacak.


AK Parti Mardin Milletvekili Aday Adayı Sertaç Musaoğlu tarafından 2007 yılında Ankara'da uygulanan ve dönemin spor çevrelerinde büyük heyecan uyandıran Altyapı Marka projesinde binlerce genç için alt yapı tesisleri kurulacak. Mardinspor Kulübüne bağımsız gelir kaynağı kazandırılacağını söyleyen Musaoğlu "Bu sistemi kısa sürede tüm Mardin'in ilçelerine kazandırabiliriz" dedi.

HAZİNE'DEN MARDİNSPOR'A ARSA TAHSİSİ

Mardin ve ilçelerinde seçim çalışmalarını sürdüren Sertaç Musaoğlu Mardinspor'a hazineye ait arazilerden tahsis edilmesi gerektiğini belirterek şunları söyledi: "Daha önce Ankara'da uyguladığımız proje kapsamında binlerce gencimize hem spor yapma imkanı sağlandı, hem de çoğunun hayatı kurtuldu. Sağlıklı çevrede güvenle spor yapan gençlerimiz büyük kulüplerin gözdesi haline geldi. Şimdi bu projeyi Mardin'de hayata geçireceğiz. Terör'ün panzehiri barış, kardeşlik ve spordur. Kim nederse desin. Mardinli gençlerimiz arasında pırıl pırıl yetenekli yüzlercesi, binlercesi var. Mardinli gençlerimizin de sağlıklı alanlarda spor yapma hakkı var. Devlet sadece Mardinspor Kulübüne arazisini versin, geri kalan tesislerini kısa sürede yapmak boynumuzun borcudur."

TESİS DEMEK İŞ DEMEK SPOR DEMEK

Mardinspor alt yapı tesisleri ile hem binlerce genci alt yapısına kazandıracak hem de gençlerimizin değişik sporları güven içinde sağlıklı bir şekilde yapabilciği alanlara kavuşacak. Burada hem Mardinspor Kulübü kazanacak hem de gençlerimiz kazanacak. Her ilçede futbol, basketbol, veleybol okulları açarak çocuklarımızın ufkunu açacağız. Onları Türkiye'nin genç yıldız adayları haline getireceğiz. Devletimiz Türkiye'nin gözde kulübü, en büyük spor markalarından biri olan Galatasaray'a bile hazineden araziler verdiği bir dönemde Mardinspor'a ve diğer Mardinli spor kulüplerine vermemesi elbette söz konusu olmaz. Mardinli gençlerimizi futbolla, sporla Türkiye'ye, dünyaya entegre edeceğiz."

Son Güncelleme: 22.03.2015 21:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.