"Şike Davası'nda" gözler Çağlayan Adliyesi'nde

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "Şike Davası" bugün saat 16.00'da başlandı. Fenerbahçe taraftarı destek için Çağlayan Adliyesi'nin önünde gelecek kararı bekliyor.

09 Ekim 2015 Cuma 16:28






"Şike Davası'nda" gözler Çağlayan Adliyesi'nde

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen "Şike Davası" bugün saat 16.00'da başlandı. Fenerbahçe taraftarı destek için Çağlayan Adliyesi'nin önünde gelecek kararı bekliyor.

Fenerbahçe, Aziz Yıldırım, Şike Davası, karar, heyecanlı bekleyiş

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nın önünde Fenerbahçeli taraftarlar büyük bir heyecanla davanın sonucunu bekliyor.
Sabahın erken saatlerinde Çağlayan'a gelen Fenerbahçe taraftar grupları pankartlarını astı ve duruşmanın başlamasını beklemeye başladı. İlerleyen saatlerde Anadolu ve Trakya'daki Fenerbahçe Derneklerinin organizasyonlarıyla İstanbul dışından da çok sayıdaki taraftarın da Çağlayan'a gelmesi bekleniyor. Öte yandan karar duruşması öncesi polis de önlemlerini almaya başladı ve bir güvenlik koridoru oluşturdu. İstanbul Adalet Sarayı Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Yerleşkesi'nde görülecek duruşma saat 16.00'da başladı.

13. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki yeniden yargılama sürecinde ilk duruşma 13 Ocak 2015, 2. duruşma 28 Nisan 2015, 3. duruşma 8 Temmuz 2015, 4. duruşma 18 Eylül 2015 ve 5. duruşma 5 Ekim 2015 tarihinde gerçekleştirilmişti. 5. celsede Cumhuriyet Savcısı Abdullah Mirza Coşkun, mahkemeye sunduğu mütalaasında Başkan Aziz Yıldırım, yöneticiler Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu ve aralarında Tamer Yelkovan'ın da olduğu Fenerbahçe'den yargılanan tüm şahısların ve diğer kişilerin beraatını ve önceki hükümlerin iptalini talep etmişti.

Hakim Ahmet Civelek başkanlığındaki Mahkeme Heyeti'nin bugün görülecek 6. duruşmada davayla ilgili karar vermesi bekleniyor.
Son Güncelleme: 09.10.2015 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.