Sivasspor üst sıralarda kalmayı hedefliyor

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, Göztepe maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

21 Şubat 2018 Çarşamba 16:41
Sivasspor üst sıralarda kalmayı hedefliyor






SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor'un teknik direktörü Samet Aybaba, kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda karşılaşacakları Göztepe'nin iyi bir takım olduğunu belirtti.

Kırmızı-beyazlı ekibin 1 puan fazlasıyla Göztepe'nin üzerinde yer aldığını hatırlatan Aybaba, "Coşkulu bir taraftar topluluğu var, onlarla birlikte sahalarında çok iyi hücum yapıyorlar, çok coşkulu oynuyorlar. Biz de ligin iyi takımlarından biriyiz." dedi.

Ligde geçen hafta 3-2 kazandıkları Osmanlıspor karşılaşmasında kötü oynadıklarını ama kazanmayı bildiklerini dile getiren Aybaba, "Bu bizi moral ve motivasyon olarak yukarı çıkarttı. İyi ve keyifli bir maç olacak. Hep söylüyorum, yukarılarda kalmak istiyoruz. Onun için güzel ve keyifli, herkesin izlemekten mutlu olacağı bir maç olacak. İnşallah kazanan biz olacağız." diye konuştu.

Samet Aybaba, Fildişi Sahilli forvet Arouna Kone'nin sakatlıktan kurtulduğunu, takımla çalışmalara başladığını ve doktor raporu doğrultusunda hareket edeceklerini ifade etti.

Soru üzerine, Beşiktaş'ın Bayern Münih karşısındaki 5-0'lık mağlubiyetini de değerlendiren Aybaba, şunları kaydetti:

"Beşiktaş için kötü bir geceydi, eksik kaldı. Güçlü takımlara karşı eksik kalmak zor. Özellikle Bayern Münih makine gibi bir takım. Beşiktaş oyuna da iyi başlamıştı, sanki oyuna ortak olacak gibi gözüküyordu. Futbol bu, içindeki kaderini siz çözemiyorsunuz, dışındaki şeyleri hazırlayabiliyorsunuz. Beşiktaş, içindeki kaderine mağlup oldu."

Muhabir: Serhat Zafer

Son Güncelleme: 21.02.2018 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.