Sonunda İmzayı Attı

Galatasaray uzun uğraşlardan sonra Eboue ile mutlu sona ulaştı

09 Nisan 2015 Perşembe 11:07
Sonunda İmzayı Attı






Sonunda İmzayı Attı
   Galatasaray uzun uğraşlardan sonra Eboue ile mutlu sona ulaştı. Hurriyet'in haberine  geçen yıldan 560 bin Euro başta olmak üzere Galatasaray ’dan alacağı bulunan Eboue, önceki hafta Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ile görüştü.
   Galatasaray'ın, UEFA’ya yaptığı lisans başvurusu adına oyuncularından alması gereken belgeyi tüm takım imzaladı. Yönetimde, ‘Eboue endişesi’ hakimdi. Çünkü hem Eboue’nin alacağı vardı, hem de ödemeleri aksıyordu.
   Fildişili’yle, Galatasaray’a imza attığı günler ve 2 yıl üst üste kazanılan şampiyonluk sürecinde yakın ilişkilere sahip olan Abdurrahim Albayrak krizi çözdü.
   Albayrak, Eboue’ye 100 bin Euro’luk ödeme yapıldığını belirtip, alacaklarının ödeneceği garantisini verdi. Eboue de “Galatasaray’ı zor durumda bırakmak istemem” deyip belgeye imzasını attı.
Son Güncelleme: 09.04.2015 11:10
Anahtar Kelimeler:
GalatasarayALBAYRAKEboue
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.