Spor Bakanı Kılıç, Potanın Perilerini Kutladı

Ercan ATA/ANKARA, () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası B Grubu'nda 3 maçını da kazanarak çeyrek finale yükselen Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nı tebrik etti. Ankara Arena...

30 Eylül 2014 Salı 21:59
Spor Bakanı Kılıç, Potanın Perilerini Kutladı






Spor Bakanı Kılıç, Potanın Perilerini Kutlayarak Çeyrek Final İçin Başarılar Diledi

Ercan ATA/ANKARA, () - GENÇLİK ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Dünya Kadınlar Basketbol Şampiyonası B Grubu'nda 3 maçını da kazanarak çeyrek finale yükselen Türkiye A Milli Kadın Basketbol Takımı'nı tebrik etti.

Ankara Arena Spor Salonu'nda oynanan maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Bakan Kılıç, A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın, Fransa ve Kanada maçlarından sonra Mozambik karşısında da iyi bir performans sergilediğini dile getirerek, "Umuyorum İstanbul'da çeyrek finalden sonra da başarılı bir şekilde devam ederler. Turnuvanın finalinde de İstanbul'da dünya şampiyonluğunu yakalarız diye ümit ediyoruz" dedi.


"Ankara'yı tebrik ediyorum, güzel bir ev sahipliği yaptı" ifadesini kullanan Kılıç, "Seyirci açısından yoğun bir katılım oldu, darısı İstanbul'un başına. Umuyorum orada da katılım yoğun olur. Türkiye, bu şampiyonayı güzel bir ev sahipliğiyle tamamlar. Bizim için en büyük başarı, en büyük hedeftir. Adım adım gidelim inşallah" diye konuştu.

Bakan Kılıç, maçın ardından A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın soyunma odasına giderek, teknik ekibi ve oyuncuları kutladı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.