Spor kulüpleri Kayseri'deki hain saldırıyı kınadı

Spor kulüpleri Kayseri’de yaşanan hain saldırı ile ilgili olarak kınama mesajları yayınladılar.

17 Aralık 2016 Cumartesi 11:42
Spor kulüpleri Kayseri'deki hain saldırıyı kınadı






TFF ve Spor kulüpleri Kayseri'deki hain saldırıyı kınadı

Spor kulüpleri Kayseri’de yaşanan hain saldırı ile ilgili olarak kınama mesajları yayınladılar.Başta Türkiye Futbol Federasyonu olmak üzere,Fenerbahçe,Beşiktaş,Galatasaray,Trabzonspor ,Kayserispor resmi sitelerinde terörü lanetlediler.

Türkiye Futbol Federasyonu 

   Türkiye Futbol Federasyonu tarafında yapılan açıklama şöyle:
"Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınlarında ,içinde hafta sonu izne çıkan sivil kıyafetli askerlerimizin bulunduğu halk otobüsüne düzenlenen hain terör saldırısında şehit ve yaralılarımızın olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
   İnsanlık dışı vahşi terör saldırısını şiddetle kınıyoruz.Saldırılarda hayatını kaybeden asker ve sivil şehitlerimize Allah’tan rahmet;ailelerine ,silahlı kuvvetlerimize ve Milletimize başsağlığı,yaralı asker ve vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Türkiye Futbol Federasyonu

Fenerbahçe;"Terörü Lanetliyoruz"


Fenerbahçe Spor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;
   “Kayseri’de bu sabah saatlerinde ,içinde Kayseri Komando Tugay Komutanlığı’ndan çarşı iznine çıkan er ve erbaşların yoğun olarak bulunduğu halk otobüsüne,bomba yüklü bir araçla yapılan terörist saldırıda ilk belirlemelere göre 13 askerimizin şehit olduğu,48 askerimizin de yaralandığı ,ayrıca sivil vatandaşlarımız arasında da yaralılar bulunduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
   Bu hain saldırıyı lanetliyor,terörün ülkemizi ve milletimizi asla yıldıramayacağı gerçeğini bir kez daha yineliyoruz.
   Hain saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet,yaralılara acil şifalar,başta şehit ailelerine ve yakınları olmak üzere tüm milletimize baş sağlığı diliyoruz.”
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ


Beşiktaş "Milletimizin başı sağolsun" 
 




Beşiktaş Spor Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;
Şehitler Tepesi’ndeki hain bombalı terör saldırısının yaraları sarılırken,şimdi de Kayseri Erciyes Üniversitesi yakınında gerçekleşen hain terör saldırısı ile karşı karşıyayız.
   Kayseri’deki hain terör saldırısını şiddetle ve nefretle lanetliyoruz.Alçakca yapılan ,hainlikte sınır tanımayan teröre karşı,milletimiz birliktedir ve dimdik ayaktadır.
   Çarşı iznine çıkan kahraman askerlerimize yönelik düzenlenen hain bombslı terör saldırısında şehitlerimize Allah’tan rahmet ,ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başsağlığı,yaralanan tüm vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz.
Milletimizin başı sağolsun.
Beşiktaş JK
   

Galatasaray "Hain terör eylemini kınıyoruz"


Galatasaray Spor Kulübü resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle;
17 Aralık sabahına kalleş saldırı haberiyle uyandık.Kayseri Erciyes Üniversitesi önünde çarşı iznine çıkan askerlerimizi hedef alan alçak ve hain terör eylemini kınıyoruz.
   Bu hain saldırı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına sabır,yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyoruz.
   Unutulmamalıdır ki hiçbir kalleş saldırı,hiçbir hain pusu bizleri birlikte yaşama kararlılığımızdan ,vatanın bölünmez bütünlüğünden geri döndürmeyecektir.Şehit düşen askerlerimizin yakınları başta olmak üzere tüm milletimizin başı sağolsun.
Galatasaray Spor Kulübü

 

Kayserispor "Bu vatanı bölemeyeceksiniz"
 
 




Kayserispor resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle;
   “Bu sabah saatlerinde şehrimizde meydana gelen hain terör saldırısında ilk belirlemelere göre 13 şehidimiz ve 48 yaralımız olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz.
   Çarşı iznine çıkan silahsız ve savunmasız Vatan Evlatlarını şehit eden alçaklar bilmelidir ki hedeflerine ulaşamayacak bu vatanı bölemeyeceksiniz.Hain saldırıda şehit olan asker ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan Rahmet yaralılara acil şifalar diliyoruz.”
Kayserispor Kulübü
 
 
 

 
Son Güncelleme: 17.12.2016 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.