Süper Kupa finalinin hakemi belli oldu

Süper Kupa finalini Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek

03 Ağustos 2018 Cuma 09:05
Süper Kupa finalinin hakemi belli oldu






Süper Kupa finalinin hakemi belli oldu

   Süper Kupa finalini Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak UEFA Süper Kupa maçını Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecekİspanyol takımları Real Madrid ile Atletico Madrid arasında oynanacak UEFA Süper Kupa maçını Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek.

   UEFA’dan yapılan açıklamaya göre, 2017-18 sezonunda Şampiyonlar Ligi’nde zafere ulaşan Real Madrid ile Avrupa Ligi’nde şampiyon olan Atletico Madrid arasında oynanacak UEFA Süper Kupa mücadelesine, Polonya Futbol Federasyonu’ndan Szymon Marciniak atandı.

   Estonya’nın başkenti Tallinn’deki Lilleküla Stadı’nın 15 Ağustos’ta ev sahipliği yapacağı maçta Marciniak’ın yardımcılıklarını Pawel Sokolnicki ve Tomasz Listkiewicz yapacak.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Süper Kupa Finalı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.