Terim "İnşallah mutlu sona hep beraber ulaşacağız"

 Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim önlerinde son bir 90 dakika kaldığını belirterek, mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.

14 Mayıs 2018 Pazartesi 08:18
Terim "İnşallah mutlu sona hep beraber ulaşacağız"






Terim "İnşallah mutlu sona hep beraber ulaşacağız"

   Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim önlerinde son bir 90 dakika kaldığını belirterek, mutlu sona ulaşacaklarına inandıklarını söyledi.Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte futbolcu ve teknik adam olarak Galatasaray'daki 800. resmi maçına çıkan Fatih Terim, karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

   Fatih Terim'in sözleri şöyleydi: "İyi oyunların veya başka istatistiklerin konuşulmayacağı 3 puanların çok önemli olduğu dönemlerdeyiz. Son 180 dakikadaydık. 3 puan bizim için çok önemliydi. Maça hem iyi başladık hem de golle başladık. Hem de arkasından diğerini bulduk. İlk yarı herhalde çok farklı bir skor ortaya çıkabilirdi. İkinci yarıda üç puanı garantilemek, 90 dakikayı böyle bitirmek için sahanın içerisinde top yapan, kendini riske sokmayan, istediği zaman da atak sayısını, atak hızını, oyun hızını ayarlayan bir Galatasaray vardı. Oyunun hiçbir anında herhangi bir sıkıntı duymadık. Oyuncularımızı kutluyorum, tebrik ediyorum.

   Bugün benim 800. maçımdı. Oyuncu ve teknik adam olarak.Bunu galibiyetle kapattığımız için çok mutluyum. Bu galibiyeti tüm annelere hediye etmek istiyorum. Anneme göndermek istiyorum. Eşime ve 3 torunumun anneleri iki kızımı anneler günü hediyelerini göndermek istiyorum. Türkiye’deki tüm annelerin anneler gününü kutlamak istiyorum. Bugün bizim için güzel bir gün. 180’in 90’ı kaldı. İnşallah mutlu sona hep beraber ulaşacağız. Bu hikayeyi yazan içerdeki kahramanlar. İnanıyorum son maçı da şampiyonluk yolunda şampiyon olarak tamamlayacaklardır. Sonucu bizim şampiyon olmamıza yetecektir.

   Ozan’ı da Galatasaray seyircisiyle tanıştırmak istiyordum. O da Celil de bizimle beraber çalışıyordu. Altyapımızın harekete geçmesini bize oyuncular getirmesini arzu ediyorum. Arada kırılma yaşıyorlar ama... Onun adına da memnunum diğer gençlere de örnek olacak. O da çekirdekten yetişen ve bize uzun süreler hizmete edecek bir oyuncu olacak inşallah.

   Bu işin baş aktörleri oyuncularımız. Güzel bir takım olduk, içerde ve dışarda. Sıkıntılarımız, eksiklerimiz yok mu? Var, dile getirmediğimiz… Doğru oynuyoruz. Bazen yanlış oynasak da neticeyi almayı biliyoruz. Genelde özellikle burada çok iyi oynuyoruz. Geriye baktığımızda burada ligde mağlubiyet aldığımız hatırlamıyorum. Trabzonspor, Başakşehir, Beşiktaş, Yeni Malatya maçlarında hiçbir sıkıntı çekmeden oynadık. Çok pozisyona girip az pozisyon verdik. Deplasman sıkıntımız zaman zaman var. 2-0’lardan sonra biraz değişik oynuyoruz. İnşallah Allah nasip ederse bunu da yeneceğiz. Galatasaray gibi büyük camialara içerisi dışarısı fark etmemeli. Genel olarak baktığımızda oyuncularımızın performanslarının iyi olduğunu görüyoruz ki şu an en tepedeyiz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.