Terim “Kredimizi yitirdik ama şampiyonluğu yitirmedik”

Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

09 Nisan 2018 Pazartesi 23:26
Terim “Kredimizi yitirdik ama şampiyonluğu yitirmedik”






Terim “Kredimizi yitirdik ama şampiyonluğu yitirmedik”

   Galatasaray Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği maçı sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Fatih Terim’in maç sonu şu açıklamalarda bulundu: “Maça iyi de başlamadık, iyi de bitiremedik. Hayal kırıklığına uğradığım maçlardan bir tanesi oldu. Geçen hafta Trabzonspor maçındaki iyi oyundan sonra böyle bir şey beklemiyordum. Oyunun belki çok büyük bir bölümünde topla oynadık, oyunun hakimi gibi gözüksek de bu kadar topa hakim olan takımın daha fazla pozisyon bulması gerekiyordu. Gençlerbirliği bizim aksimize tam gerektiği gibi, küme düşen takımın reaksiyonu, savaşması gibi davrandı. Dolayısıyla 3 puanı aldı. Ümit Hoca’yı ve Gençlerbirliği’ni tebrik ediyorum.” “Ciddi bir avantaj kaybettik. Kredimizi yitirdik ama şampiyonluğu değil. Liderliği bırakma ama niyetinde değildik ama bazen oluyor böyle. Olmasaydı iyiydi. Ümit ederim bu son olur burada. Bundan sonraki kolay telafi edilemez. Hiçbir şekilde galibiyeti dışında bir şey düşünmedim. 0-0 bitebilir miydi? Evet… Ona da bizimkiler müsaade etmedi. Bunlar oyunun içinde var. Puanı kaybetmiş olabiliriz ama şampiyonluğu kaybetmedik. Şampiyonluğun yine en önemli adaylarından biriyiz.”

Anahtar Kelimeler:
Fatih TerimGalatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.