Terim, "Maçın hakkını verdik mi? Verdik"

Galatasaray Beşiktaş derbisini kazanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yayıncı kuruluşa maç hakkında açıklamalarda bulundu

29 Nisan 2018 Pazar 21:58
Terim, "Maçın hakkını verdik mi? Verdik"






Terim, "Maçın hakkını verdik mi? Verdik"

   Galatasaray Beşiktaş derbisini kazanan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim yayıncı kuruluşa maç hakkında açıklamalarda bulundu.Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, derbi galibiyetinin ardından beIN SPORTS'a özel açıklamalarda bulundu.

   Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Maçın hakkını verdik mi? Verdik. Futbolun hakkını verdik mi? Verdik. Emeğimizi, alın terimizi verdik mi? Verdik. Dualarımız kabul oldu mu? Oldu. Ruhumuzu sahaya koyduk mı? Koyduk. Daha çok atabilir miydik? Atabilirdik. Farklı olabilir miydi? Evet, daha farklı olabilirdi, daha çok atabilirdik. Beşiktaş çok iyi bir kadro ve Şenol hocanın da takım üzerinde emeği var. Önemli bir rakibi yendik. Beşiktaş hakikaten Türkiye'nin en iyi takımlarından" dedi. Terim, taraftarlarla ilgili olarak, "Buradan 50 bin yüreğe de teşekkür ediyorum. Cimbom'un başı taraftarla dik yürür. Bundan sonraki maçlarda da Allah yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.