Olimpiyatlar'da bir madalya daha geldi

2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Hakan Reçber'in ardından 57 kiloda  milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün'de bronz madalya kazandı.

25 Temmuz 2021 Pazar 15:43
Olimpiyatlar'da bir madalya daha geldi






Olimpiyatlar'da bir madalya daha geldi

   2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Hakan Reçber'in ardından 57 kiloda  milli tekvandocu Hatice Kübra İlgün'de bronz madalya kazandı.Repesajda Faslı Nada Laaraj ile karşı karşıya gelen 29 yaşındaki milli sporcu, bronz madalya müsabakasında Sığınmacı Olimpik Sporcular Takımı'ndan İranlı Kimia Zenoorin Alizadeh ile karşılaştı.

   Mücadelenin ilk raundunu 3-2 geride kapatan Hatice Kübra, iyi bir performans gösterdiği ikinci raundu 2-0 üstün kapattı ve toplam skorda 4-3 öne geçti. Son bölümde hata yapmayan Hatice Kübra İlgün, raundu 4-3, maçı da 8-6 kazanarak bronz madalyaya uzandı.

Hatice Kübra İlgün, Hakan Reçber'in ardından oyunlarda Türkiye'ye 2. madalyayı kazandıran isim oldu.

Son Güncelleme: 25.07.2021 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.