Torku Konyaspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları

Mustafa SOLAK/KONYA, () – Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımın başında çıktığı ilk maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi.  karşılaşmayı değerlendiren Kocaman, ''Karşılaşmanın ilk 15-20 dakikalık...

03 Kasım 2014 Pazartesi 23:14
Torku Konyaspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları






Torku Konyaspor-Kardemir Karabükspor Soyunma Odaları

Mustafa SOLAK/KONYA, () – Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, takımın başında çıktığı ilk maçı kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. 

karşılaşmayı değerlendiren Kocaman, ''Karşılaşmanın ilk 15-20 dakikalık bölümünün aleyhimize geçeceğini bekliyorduk. Karabük görüldüğü gibi fizik olarak hazır ve bize göre oturmuş gibi bir takım. Bu agresif takım karşısında zorlanacağımız biliyorduk. İlk dakikalarda kalemize etkili geldiler. Pozisyon vermemek bizim için şans ve oyuncularımın da kalitesiydi. 30’uncu dakikadan sonra oyunları yanlara doğru yıkmaya ve bununla Karabükspor’un merkezdeki baskısını kırmaya başladık. 40’lı dakikalarda oyun bize dönmüştü. İkinci yarı isteğimiz şeyi yaptık. Oyunu Karabük sahasına yıktık. İlk yarıya oranla daha iyi pozisyonlar bulduk. Buradaki tek şey golü bulamamaktı. Sahamızda 2 puanın kayıp olduğunu düşündüğümüz anda kırmızı kart geldi. Kırmızı karttan sonra bir puanın iyi olduğunu düşündüğümüz anlar oldu. Ortada geçmeye aday, bir bölümü de öyle geçen bir maçı 3 puanla kapattık ve mutluyum" dedi.


ORTADA BİR OYUNDU

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, oyun planlarında kontra ataklarla gol bulmak olduğunu belirterek, ‘’Kendi oyun planımızda kontra atak vardı. Güçlü oyuncularımızı ileri uçlarda aralara sokarak gol aradık. Orta saha oyuncularımız ağır davrandı. Hücumu iyi geliştiremedik. Ortada bir oyundu. Ben Konyaspor’u tebrik ediyorum.’’ dedi. Karşılaşmada baskı yemedikleri ama pozisyonda bulamadıklarını belirten Kafkas, sakat sporcuların düzelmesi ile daha iyi bir Karabükspor olacaklarını sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.