Trabzonspor'da taraftarlara çağrı

Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da, kulüp başkan yardımcısı Ali Rıza Egemen, taraftarlardan kaosa alet olmamalarını istedi.

22 Ocak 2018 Pazartesi 14:08
Trabzonspor'da taraftarlara çağrı






TRABZON (AA) - Süper Lig'de Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalan Trabzonspor'da, kulüp başkan yardımcısı Ali Rıza Egemen, taraftarlardan kaosa alet olmamalarını istedi.

Egemen, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda taraftara seslenerek, "Bu yönetim gitsin biz gelelim düşüncesinde olan kimi çevrelerin oyununa gelmeyin. Günü gelince gitmesini en iyi biz biliriz. Eksiklerimiz olmasına rağmen son dokuz hafta tablosu aşağıda. Lütfen kaosa alet olmayınız." ifadelerini kullandı.

Egemen, paylaşımının alt bölümünde ligdeki son 9 haftada 6 galibiyet, 3 beraberlik elde eden bordo-mavili takımın aldığı sonuçlara da yer verdi.

Muhabir: Selçuk Kılıç

Son Güncelleme: 22.01.2018 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.