Trabzonspor deplasmanda kazandı

 Trabzonspor deplasmanda BB Erzurumspor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.

16 Mart 2019 Cumartesi 18:04
Trabzonspor deplasmanda kazandı






Trabzonspor deplasmanda kazandı

   Trabzonspor deplasmanda BB Erzurumspor'u 1-0 yenerek 3 puanın sahibi oldu.Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Trabzonspor deplasmanda Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 1-0 mağlup etti ve milli araya 3 puanla girdi.

 Trabzonspor, BB.Erzurum deplasmanında ikinci yarının 64. dakikasında Anthony Nwakaeme'nin attığı golle sahadan 3 puanla ayrıldı.Karşılaşmanın ilk yarısında Büyükşehir Belediye Erzurumspor 15. dakikada Eduok'un kullandığı duran topta gole çok yaklaşırken Nijeryalı futbolcunun vuruşu direkten oyun alanına geri döndü. İkinci yarının hemen başında da Trabzonspor, Büyükşehir Belediyespor Erzurumspor karşısında 47. dakikada Ekuban ile golle burun buruna gelirken ligde 4 golü bulunan oyuncunun vuruşu direkten oyun alanına geri göndü.  

   Trabzonspor Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşısında 64. dakikada Anthony Nwakaeme'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Nwakaeme attığı bu golle Trabzonspor'un Süper Lig'de attığı son dokuz golün altısında doğrudan katkı sağlamış oldu. 

  BB Erzurumspor 78. dakikada Eduok ile topu ağlarla buluşturdu ancak maçın hakemi golü ofsayt gerekçesiyle iptal etti. Trabzonspor'un da 84. dakikada Nwakaeme ile bulduğu gol VAR incelemesi sonrası pozisyonun başlangıcında faul olduğu gerekçesiyle iptal edildi. 

   Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve Trabzonspor milli araya 3 puanla girmiş oldu ve puanını da 43'e yükseltti. BB Erzurumspor ise 22 puanda kaldı. 

(Beinsports)

Son Güncelleme: 16.03.2019 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.