Trabzonspor fırtınası devam ediyor

Trabzonspor evinde ağırladığı Atiker Konyaspor'u 3-0 gibi farklı bir sonuçla geçti.

08 Aralık 2018 Cumartesi 21:03
Trabzonspor fırtınası devam ediyor






Trabzonspor fırtınası devam ediyor

   Trabzonspor evinde ağırladığı Atiker Konyaspor'u 3-0 gibi farklı bir sonuçla geçti. Spor Toto Süper Lig 15. hafta karşılaşmasında Atiker Konyaspor'u ağırlayan Trabzonspor, Abdülkadir Ömür'ün parladığı maçı 3-0 kazanmayı başardı ve üst üste üçüncü maçından galibiyetle ayrıldı.Spor Toto Süper Lig 15. hafta mücadelesinde sahasında Atiker Konyaspor ile karşılaşan Trabzonspor, ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 galip geldi.

    İlk yarısı golsüz beraberlikle sona eren maçta rakip kaleye 6 şut çeken ve 2 isabet bulan bordo mavili ekip etkili futboluyla rakibini bunaltmayı başardı.İkinci yarıya da oyunun kontrolünde elinde tutmayı başararak başlayan Trabzonspor’da kilidi açan isim Abdülkadir Ömür oldu.Maçın 76. dakikasında ceza sahası içinde yerde kalan genç futbolcu takımına penaltı kazandırırken Hugo Rodallega’nın golüyle skor 1-0’a geldi.Bu golden 1 dakika sonra oyuna ikinci yarıda giren Caleb Ekuban sahneye çıktı ve Trabzonspor 2-0’lık üstünlüğü yakaladı. İlk golün yaratıcısı olan Abdülkadir Ömür, bu golde de asisti yapan isim oldu.Üst üste yediği gollerle şok yaşayan Konyaspor’un farkı azaltmak için harcadığı çaba sonuçsuz kaldı.Karşılaşmanın 89. dakikasında Konyaspor yarı sahasında topu kapan Ogenyi Onazi kaleciyle karşı karşıya kaldı ve vuruşunda maçın sonucunu 3-0 belirlemeyi başardı.

   Bordo mavili ekip bu galibiyetle puanını 25 yaparken Konyaspor 21 puanda kaldı.Trabzonspor gelecek hafta deplasmanda Beşiktaş’a konuk olurken Atiker Konyaspor sahasında Kasımpaşa’yı ağırlayacak.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
TrabzonsporAtiker Konyaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.