Trabzonspor Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü

Fatih TURAN/ TRABZON, () - SPOR Toto Süper Ligi’nin 23’üncü haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal...

06 Mart 2015 Cuma 19:23
Trabzonspor Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını sürdürdü






Fatih TURAN/ TRABZON, () - SPOR Toto Süper Ligi’nin 23’üncü haftasında deplasmanda Mersin İdman Yurdu ile karşılaşacak olan Trabzonspor hazırlıklarını sürdürdü.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde akşam saatlerinde yapılan antrenmanın ilk 20 dakikası basına açık olarak gerçekleştirildi. Antrenmanda sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı olan kaleci Onur Kıvrak düz koşu yaptı. Kondisyon ağırlıklı başlayan ve ardından tek pas çalışmasıyla süren idmana sakatlığı bulunan Yusuf, Yatabare ve Belkalem ile disiplinsiz davranışları nedeniyle teknik direktör Yanal tarafından antrenmanlara alınmayan Kevin Constant katılmadı.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.