Trabzonspor'un kupalarına haciz şoku

Trabzonspor'un üç oyuncusunun menejerleri ödenmeyen paralarına karşılık kupalarına haciz işlemi uyguladılar.

25 Mayıs 2017 Perşembe 09:45
Trabzonspor'un kupalarına haciz şoku






Trabzonspor'un kupalarına haciz şoku
    Trabzonspor'un üç oyuncusunun menejerleri ödenmeyen paralarına karşılık kupalarına haciz işlemi uyguladılar.Mbia, Onazi ve Medjani'yi Trabzonspor'a getiren menajer Mazlum Ali Bilecan'ın avukatları, ödenmeyen menajerlik ücreti nedeniyle Trabzonspor'un kulüpteki 6 şampiyonluk kupasına haciz koydurdu.
   1 milyon 350 bin euro tutarındaki borç bir hafta içinde ödenmezse kupalar müzeden gidebilir. Bordo-mavili yönetim önceki gün kulüp binasına gelen avukatların, Trabzonspor'un Süper Lig'de elde ettiği 6 şampiyonluk kupasına haciz koydurmasıyla şok yaşadılar.
   Trabzonspor kulüp tarihinin en değerli parçaları olan şampiyonluk kupalarına haciz koyduran avukatların, bordo-mavili yönetimin ödeme sözü vermeleri üzerine kupaları almayarak yerinde bıraktı. Avukatların ödemenin yapılması için kulübe bir hafta süre tanıdığı ortaya çıktı.Kulübün futbolculara olan borçların yapılandırıldığı ve bu konuda sıkıntı yaşanmadığı öğrenilirken, 1 milyon 350 bin euroluk menajer ücretinin ise mahkemelik olduğu belirlendi.
Son Güncelleme: 25.05.2017 12:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.