Turkish Airlines EuroLeague heyecanı başlıyor

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague ilk hafta maçında Herbalife Gran Canaria’yı konuk ediyor.

11 Ekim 2018 Perşembe 13:10
Turkish Airlines EuroLeague heyecanı başlıyor






Turkish Airlines EuroLeague heyecanı başlıyor

   Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı, Turkish Airlines EuroLeague ilk hafta maçında Herbalife Gran Canaria’yı konuk ediyor. Yarın akşam  20:45’te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda oynanacak mücadele beIN Sports3 ve beIN Sports Haber kanallarından canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı Christos Christodoulou (Yunanistan), Carmelo Paternico (İtalya) ve Fernando Rocha (Portekiz) hakem üçlüsü yönetecek. 

Fenerbahçe’de son durum

Takımımız, bu sezon iki resmi maça çıktı. Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesinde Anadolu Efes’e 62-65 mağlup olan Fenerbahçe, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ilk hafta karşılaşmasında ise Beşiktaş Sompo Japan’ı 78-73 geçmeyi bildi. Beşiktaş mücadelesinde Kostas Sloukas 16 sayı, 4 asist ve 3 ribaund, Nicolo Melli 14 sayı, 9 ribaund, 3 top çalma ve 2 asist, Sinan Güler de 14 sayı üretti.

Herbalife Gran Canaria’da son durum

EuroLeague’in yeni temsilcisi, yaz döneminde kadrosunu tecrübeli isimlerle takviye etmeye çalıştı. Başantrenörlük pozisyonunda göreve İspanya’nın tecrübeli koçlarından biri olan ve daha önce de Canaria için çalışan Salva Maldonado getirildi. Maldonado, son iki sezonda Estudiantes takımında görev yapmıştı. Takımın oyuncu kadrosuna dahil olan önemli isimler ise D.J. Strawberry (Beşiktaş), Kim Tillie (Olympiacos), Luke Nelson (Betis), Christopher Evans (Monaco), Clevin Hannah (Murcia) ve Alex Madsen (USK Prag) oldu. Gal Mekel, Nicolas Brussino, DJ Seeley, Nikola Radicevic ve Pablo Aguilar ise takımdan ayrıldı.

Bilet satışları hakkında

Gran Canaria Maçı Bilet fiyatları (Mobilet hizmet bedeli dahil):

Saha içi A-D-G sırası 1000 TL yemek dahil (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)

Saha içi B-E-H sıraları 950 TL yemek dahil

Saha içi C-F-J sıraları 900 TL yemek dahil

346 (Açık Loca): 330 TL yemek dahil

Sky Lounge: 195 TL

Kat 1 – 240 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)

Kat 2 – 150 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)

Kat 3 – 125 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)

Kat 4 – 100 TL (kombineler dolayısıyla tükenmiştir)

Kat 5 – 70 TL

Kat 6 – 60 TL

Kat 6 – Öğrenci Tribünü – 25 TL (yalnızca maç günlerinde kimlik ibrazıyla gişeden satış)

Kat 7 – 50 TL

Fenerbahçe

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.