“Üç büyükler“den önemli karar: Maça aynı tişörtle çıkacaklar

Terör örgütünün yangın yerine çevirmeye çalışırken ezeli rakip üç büyük futbol kulübü önemli bir karara imza attı. 3 büyük futbol kulübü önümüzdeki hafta maçlarına aynı tişörtle çıkıyor.

09 Eylül 2015 Çarşamba 20:43
“Üç büyükler“den önemli karar: Maça aynı tişörtle çıkacaklar






Üç büyükler'den önemli karar: Maça aynı tişörtle çıkacaklar

BEŞİKTAŞ, Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri, teröre karşı birlik mesajı vermek için Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasındaki maçlar öncesi sahaya aynı tişörtle çıkma kararı aldı.

"Ülkemizin Aydınlık Geleceği İçin Teröre Karşı Birlikteyiz" başlığıyla, üç kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Gün, birlikte olma ve dayanışma günü. Milletimizin aydınlık geleceği için, sporun birleştirici gücünü gösterme günü. Şehit haberleriyle yüreği burkulan milletimize karşı sorumluluğumuzu sergileme günü. Beşiktaşlısı, Fenerbahçelisi, Galatasaraylısı... Tek yürek ve tek ses olarak, Türkiye’nin geleceği için bu haftaki maçlarımızda sahaya aynı tişörtle çıkıyoruz" ifadesi kullanıldı.



Beşiktaş Haberleri, Galatasaray Haberleri, Fenerbahçe Haberleri

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.