Ümraniyespor tarih yazıyor

Ümraniyespor kupada Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor'u da saf dışı bırkarak tarih yazmaya devam ediyor.Z

27 Şubat 2019 Çarşamba 08:29
Ümraniyespor tarih yazıyor






Ümraniyespor tarih yazıyor

   Ümraniyespor kupada Fenerbahçe'den sonra Trabzonspor'u da saf dışı bırkarak tarih yazmaya devam ediyor.Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş karşılaşmasında Ümraniyespor’a konuk olan Trabzonspor, 1-0 öne geçtiği maçı 3-1 kaybetti ve tur biletini rakibine kaptırdı.

Trabzon’da oynanan ve 0-0 beraberlikle sona eren maçın rövanşında iki ekip İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Maçın 35. dakikasında Anthony Nwakaeme’nin golüyle 1-0 öne geçen bordo mavili ekip ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. İkinci yarıda Trabzonspor’da Yusuf Yazıcı oyundan çıkarken yerine Batuhan Artarslan dahil oldu.

Ev sahibi Ümraniyespor 55. dakikada Leandrinho’nun golüyle skoru 1-1’e getirirken 66. dakikada ‘VAR’ kararı sonrasında kazanılan penaltıyı Emircan Altıntaş gole çevirdi ve durum 2-1’e geldi.

Bir anda geriye düşen Trabzonspor beraberlik için yüklenirken 72. dakikada Abdülkadir Parmak ceza sahası içinde yerde kaldı ve hakem Alper Ulusoy penaltı noktasını gösterdi. Ancak ‘VAR’ kontrolü sonrasında pozisyonun penaltı olmadığına karar verildi.Kalan dakikalarda bordo mavili ekip Ekuban ve Nwakaeme ile çok net fırsatlar yakalamasına rağmen golü bulamadı.Bütün hatlarıyla yüklenen Trabzonspor karşısında boş alan bulan Ümraniyespor 90+6’da Atabey Çiçek’in golüyle skoru 3-1 yaptı ve maç bu skorla sona erdi.

   Spor Toto 1. Lig’de mücadele eden Ümraniyespor bir önceki turda da Fenerbahçe’yi saf dışı bırakmıştı.

(Skor)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.