'Üsküdar Anadolu 1908'e tüm Üsküdar sahip çıkmalı'

Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulubü Başkanı Mustafa Dereci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri son olarak Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın'ı ziyaret etti.

11 Ekim 2018 Perşembe 19:51
'Üsküdar Anadolu 1908'e tüm Üsküdar sahip çıkmalı'






'Üsküdar Anadolu 1908'e tüm Üsküdar sahip çıkmalı'


Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulubü'nün yeni yönetimi, Üsküdar'ın kamu yöneticilerine yönelik tanışma ziyaretlerini sürdürüyor. Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulubü Başkanı Mustafa Dereci ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri son olarak Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın'ı ziyaret etti.


Kulüp Başkanı Dereci'nin Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulubü'nün tarihini anlatırken dikkatle dinleyen Aydın, 100 yıllık kupayı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulubü için elinden ne geliyorsa yapmaya hazır olduğunu belirten Aydın, “110 yıllık tarihe sahip Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulübü'ne tüm Üsküdarlı vatandaşlarımızın sahip çıkması gerekiyor” dedi.


Sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette Üsküdar Anadolu 1908 Spor Kulubü Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Yıldırım, Cem Cebir, Nurettin Gözükızıl ve Veli Karadeniz de katıldı.

Anahtar Kelimeler:
Üsküdar Anadolu 1908
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.