Vodafone Fenerbahçe taraftarının gönlünü kazandı

 Bu sezon başından beri Fenerbahçe'nin evinde oynadığı karşılaşmalarda Vodafone kullanıcıları telefonlarını kullanamıyorlardı.

04 Aralık 2017 Pazartesi 16:04
Vodafone Fenerbahçe taraftarının gönlünü kazandı






Vodafone Fenerbahçe taraftarının gönlünü kazandı

   Bu sezon başından beri Fenerbahçe'nin evinde oynadığı karşılaşmalarda Vodafone kullanıcıları telefonlarını kullanamıyorlardı.Maç saasti ile başlayan ızdırap maç bitene kadar devam ediyordu.Maç süresince hiçbir şekilde ne internete bağlanabiliyorlardı, ne de düzgün bir telefon görüşmesi yapabiliyorlardı.Vodafone kullanıcılarının  bu şikayetleri dün akşam oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında sona erdi.Vodafone Fenerbahçe taraftarlarının çağrısını dikkate alarak Fenerbahçe'nin evinde oynadığı karşılaşmalarda yaşanan sıkıntıya son verdi.

   Dün akşam oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçında Vodafone kullanan sarılacivertli taraftarlar ışık hızında bir hizmet aldılar.Böylelikle bir süreden beri devam eden bu sıkıntı tatlı sonla sona erdi.Vodafone kullanan Fenerbahçe taraftarları gönül rahatlığı ile bir maç izlediler.

Anahtar Kelimeler:
FenerbahçeVodafone
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.