Volkan Demirel: Eninde sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz

  İSTANBUL- Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 yendikleri derbi maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını gösterdiklerini...

08 Mart 2015 Pazar 22:52
Volkan Demirel: Eninde sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz






 



İSTANBUL-

Fenerbahçe'nin kaptanı Volkan Demirel, Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı 1-0 yendikleri derbi maçının ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalarda şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını gösterdiklerini söyledi.

"Nasıl, ne oynadığımızı, buralara nasıl geldiğimizi biliyorduk. Hafta içi arkadaşlarıma içimin rahat olduğunu ve kazanacağımızı söylemiştim. Bugün tek


golle geçtik. Daha farklı da olabilirdi. Güzel galibiyet aldık. Taraftarımızı kutluyorum. Bundan sonra her hafta böyle doldursunlar stadı. Galatasaray'dan, Beşiktaş'tan iyi takım olduğumuzu ve eninde sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyecek takım olduğumuzu gösterdik."

"Benim maç eksiğim olmaz"

Volkan Demirel kendisinin maç eksikliği olmayacağını belirtirken "Benim maç eksiğim olmaz. Cepten yerim, sıkıntı olmaz. Benim oynamam gerekiyor. Bazen saçmalıklar yapıyorum. Bunu duygusallıktan ve Fenerbahçeliliğimden yapıyorum. Karşı tarafa art niyetim söz konusu değil. Takıma geri döndüğüm için mutluyum" ifadelerini kullandı.

Kuyt "Şampiyonluk yarışında kalabilmek için galibiyete ihtiyacımız vardı ve aldık"

Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golü kaydeden Dirk Kuyt, çok mutlu olduğunu dile getirdi. Hollandalı futbolcu, hiç bir zaman pes etmeyen bir takım olduklarını söyleyerek, yayıncı kuruluşa şunları söyledi:

"Biz, çok fazla kaliteliyiz. Kalitemizi inandığımız için pes etmiyoruz. Şampiyonluk yarışında kalabilmek için galibiyete ihtiyacımız vardı ve aldık. Feyenoord ve Liverpool'da derbilerde galibiyet golü atmıştım. Bugün de bunu yaptım. Kendimi çok iyi hissediyorum. Harika bir takım performansı ortaya koyduk. Tüm takım halinde çok iyi mücadele edip, savaştık. Son iki maçta olduğu gibi zor günlerde beraberiz. Bugün de güzel bir anda beraberiz. Bu takımın en özel gücü bu. Bu sayede de şampiyon olacağız."

 

Son Güncelleme: 09.03.2015 03:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.